Рошевић наставио списак новајлија

Рођени Зајечарац прошао је све селекције Фудбалског клуба Тимок са којим је пре четири сезоне изборио улазак у Прву лигу Србије. Добре партије у плаво-белом дресу донеле су му први суперлигашки ангажман у суботичком Спартаку, где у конкуренцији знатно искуснијих саиграча у навалној линији није добио праву прилику да демонстрира своје нападачке квалитете.

У прошлој сезони Рошевић је уписао свега 12 првенствених наступа за суботичке “голубове”, уз по један постигнут гол и асистенцију, па и не чуди што се по завршетку сезоне споразумно растао са Суботичанима.

Није млади нападач морао дуго да чека на нови ангажман, с обзиром да је убрзо на његову адресу стигао позив са “Чика Даче” који је са задовољством прихватио.

– Нисам се дуго премишљао када сам добио позив да пређем у Раднички. Гледао сам Раднички прошле сезоне, играо је јако леп офанзиван фудбал са доста високог пресинга, што мени као нападачу у потпуности одговара. Такође, знам да Раднички пружа шансу младим играчима да се афирмишу, па се надам да ћу и ја добити прилику да покажем свој потенцијал – изнео је Рошевић своје прве импресије по доласку на “Чика Дачу”.

Нови нападач “црвених” са доста оптимизма у гласу говори о очекивањима у наступајућој сезони.

– Када је реч о Европи, очекујем да успешно прођемо квалификације за Лигу конференција. Што се тиче првенства, покушаћемо да направимо додатни искорак на табели у односу на прошлу сезону и нападнемо треће или четврто место – сматра Рошевић.

P