РЕЧ СТРУКЕ: Победа Радничког чиста као суза

Фудбалери Радничког 1923 су се данашњим тријумфом над Смедеревом 1924 (3:0) вратили на победничке стазе. Своје утиске након утакмице на “Чика Дачи” присутним представницима медија пренели су помоћни тренер Крагујевчана Дарко Милисављевић и шеф струке гостију из Смедерева Небојша Вучићевић.

Искусном тренеру деби на клупи Смедерева 1924 неће остати у баш пријатном сећању. “Оклопници” су по пети пут од почетка сезоне били принуђени на капитулацију, те су након овог кола остали чврсто приковани за дно прволигашке табеле, без освојених бодова.

– Раднички је имао теренску иницијативу и био бољи у већем делу утакмице, али мислим да је коначан резултат ипак мало превисок. Ми се нисмо лоше држали до искључења Милентијевића. Након тога смо врло брзо примили гол и утакмица је била решена. Честитам Радничком на победи која је чиста као суза, а ми ћемо до завршетка прелазног рока покушати да доведемо још једно 5-6 нових играча, како бисмо пробали да изађемо из ове незавидне ситуације у којој се тренутно налазимо. – резимирао је своје утиске након данашње утакмице Небојша Вучићевић.

За Крагујевчане су ова три бода од великог значаја, посебно на психолошком плану. Кризни период је очигледно превазиђен и екипа спремно дочекује наредне такмичарске изазове.

– Није било лако доћи до победе из много разлога. Прво, били су изузетно тешки временски услови за игру, а као друго, ми смо уочи ове утакмице имали проблема са повредама играча. На крају, мислим да смо заслужено победили. Можда је резултат превисок, а можда и није, с обзиром да смо имали пар добрих ситуација које нисмо успели да реализујемо. Сложио бих се да су тај црвени картон играча Смедерева и наш други гол преломили утакмицу. Сада нам предстоји да се прегрупишемо, да се повређени играчи врате у тренажни процес и да се у комплетном саставу спремимо за предстојећу утакмицу са Металцем. – прокоментарисао је помоћни тренер Радничког Дарко Милисављевић.

P