Последње гостовање у сезони за “ђаволчиће”

У недељу, 2. јуна, наше омладинце и кадете очекује последње гостовање у овој такмичарској сезони, и то у Краљеву, против вршњака из Слоге. Обе наше селекције у својим лигама заузимају позиције при врху табеле, тако да на ово гостовање одлазе растерећене, али уз жељу да се прикажу у што бољем светлу.

Кадети су после серије од три узастопне победе, прошлог викенда претрпели убедљив пораз од градског ривала Шумадије 1903 (0:4). Сада ће изабраници Душана Ђорђевића покушати да поправе утисак у сусрету са краљевачком Слогом, која заузима последњу позицију на табели и сигуран је путник у нижи ранг.

У јесењем делу сезоне наш тим је букавално “прегазио” Краљевчане у Крагујевцу, уписавши најубедљивији тријумф у сезони од 9:0, што му са правом даје улогу апсолутног фаворита у недељном сусрету.

Утакмица између кадета Радничког и Слоге игра се од 14 часова и 30 минута.

Одмах након утакмице кадета, на терен ће омладинци Радничког и Слоге, који ће се састати од 17 часова. И на овој утакмици крагујевачки тим има улогу фаворита, будући да заузима другу позицију на табели са 61 бодом, док је Слога четрнаеста са 30.

Краљевчанима су бодови потребнији, пошто још увек нису у потпуности обезбедили опстанак. Са друге стране, екипа тренера Јоксимовића игра у одличној форми и на последњих пет утакмица славила је четири пута, а једном одиграла нерешено, и то против водеће Младости у Лучанима.

У првом овосезонском одмеравању снага Крагујевчани су били успешнији и славили са 6:0, па би овај рецепт могли да “препишу” и у недељу дођу до нова три бода.

P