Подела бодова најреалнији епилог

Сусрет две најбоље пласиране екипе на табели Прве лиге Србије, Радничког 1923 и Кабела, није донео превише шанси за голове, па је утисак да је подела плена најреалнији исход ове борбене, такмичарске утакмице на стадиону “Чика Дача”.

Новосађани су и у четвртом узастопном одмеравању снага са крагујевачким прволигашем успели да остану непоражени. Кабел се још једном показао као тврда и веома дисциплинована такмичарска екипа, која је у стању да одигра на резултат, па стога и не чуди што се од почетка сезоне налази у самом врху табеле.

– Утакмица је била изузетно тврда и енергична, без правих шанси за голове, али са добрим такмичарским ритмом. Ми смо, ето, задржали тај неки позитиван скор у сусретима са екипом Радничког 1923, што је свакако нешто што може да нам годи. Морам истаћи да је Раднички 1923 клуб који по својој организацији и играчком квалитету заслужује да игра у Супер лиги, и моје мишљење је да су они овом данашњим бодом малтене осигурали суперлигашки статус – поручио је стратег екипе Кабела Зоран Васиљевић.

За “црвене” је дуел са Кабелом престављао један од најтежих испита у пролећном делу сезоне. Иако је пропуштена прилика да се са нова три бода направи можда и кључан искорак ка пласману у елиту, чињеница је да Крагујевчани не могу бити незадовољни ни са једним освојеним бодом, с обзиром да су задржали постојећу бодовну дистанцу у односу на свог данашњег ривала.

– Једна права такмичарска утакмица по тешком терену за игру. Ми смо након нешто слабијег почетка утакмице временом подигли ниво игре, нарочито у другом полувремену, када смо створили и неколико изгледних прилика за гол. Нажалост, и овога пута је изостала права завршница, али када се све узме у обзир, мислим да је реми најреалнији исход ове утакмице – сумирао је утиске Немања Каћански, први сарадник шефа стручног штаба крагујевачког прволигаша Александра Линте.

РФК1923 ТВ

P