Наши омладинци су данашњом победом над екипом Младости из Лучана – 2:1 (1:1), успешно окончали серију припремних утакмица и спремно дочекују почетак пролећне трке за бодове.

Пулени тренера Дејана Јоксимовића су до почетног вођства дошли у 23. минуту. Арсенијевић је извео корнер, а капитен Младен Радисављевић надвисио одбрану гостију из Лучана.

Десетак минута касније гости стижу до изједначења поготком Милановића са беле тачке, тако да се на одмор отишло са нерешеним резултатом – 1:1.

Питање победника овог сусрета решено је у 76. минуту, када је Ђорђе Јовановић направио прави “слалом” кроз одбрану гостију и прецизним ударцем донео Крагујевчанима заслужен тријумф.

Сезона у Омладинској лиги Србије наставља се наредног викенда, а “ђаволчићи” ће на пролећној премијери угостити суботички Спартак.

РАДНИЧКИ 1923 – МЛАДОСТ (Л) 2:1 (1:1)

КРАГУЈЕВАЦ
Помоћни терен стадиона “Чика Дача”.
Играно без присуства публике.

Стрелци: М. Радосављевић у 23. и Јовановић у 76. минуту за Раднички 1923, а Милановић (из једанаестерца) у 37. минуту за Младост.

РАДНИЧКИ 1923: Жунић, Павловић, Дукић, Лакићевић, М. Радосављевић, Миловановић, Гвозденовић, Арсенијевић, Ђорђевић, Ристић, Симовић. Играли су још: Спасојевић, Јовановић, Милојевић, Шурлан, Драмићанин, Новичић и Н. Радосављевић.

МЛАДОСТ (Л): Самчовић, Максимовић, Прибаковић, Н. Жунић, Веснић, Митровић, Марковић, Ф. Жунић, Јаковљевић, Станисављевић, Милановић. Играли су још: Шопаловић, Радовановић, Станић, Прибаковић, Јојић, Опарница и Пауновић.

P