Петлићи заблистали на Златибору

На Златибору је протеклог викенда одржано републичко финале Лиге будућих шампиона. Наш клуб је наступио са две селекције, 2007. и 2009. годиште, које су оправдале висока очекивања. Генерација 2007. годиште остварила је велики успех освајањем првог места у свом узрасту, док је две године млађа селекција заузела четврто место.

Ученици Душана Радошевића су на путу до финала савладали зрењанински Спорто (2:1), ужичку Слободу (10:0), Олимпик из Апатина (1:0) и екипу Жарко Зрењанин (1:0).

У директном сусрету за прво место наши момци су надиграли новосадски Дерби са 2:1 и тако наставили традицију освајања пехара са овог турнира.

Што се тиче њихових две године млађих клупских колега, они су у веома јакој конкуренцији заузели четврто место. Пулени Будимира Ђукића су играли добро и стигли до полуфинала, где су елиминисани од врањског Динама (0:1). У утакмици за треће место, наша екипа је поражена од екипе ОДР Петроварадин (1:4).

Резултати са овог турнира су још један показатељ квалитетног рада омладинске школе нашег клуба, која непрекидно ради на стварању нових фудбалских асова.

P