Омладинци “седмицом” кроз Аранђеловац

Наше млађе категорије биле су изузетно успешне протеклог викенда. Омладинци и кадети успешно су пребродили гостовање у Аранђеловцу, док су пионири славили у Новом Пазару.

Омладинци настављају да “возе” по плану. Нова жртва популарних “ђаволчића” била је аранђеловачка Шумадија, која је платила велики цех надахнутој и ефикасној игри нашег тима.

Изабраници Дејана Јоксимовића славили су са чак 7:0, што је најубедљивији тријумф наше екипе у досадашњем делу такмичења. Вељко Цветковић је два пута погађао мрежу Аранђеловчана, а међу стрелце су се уписали и Урош Арсенијевић, Младен Радосављевић, Радивоје Аничић, Петар Симовић и Стефан Телаловић.

“Црвени” су овом победом остали на челу табеле, заједно са шабачком Мачвом.

Веома занимљива била је утакмица кадетских селекција Радничког 1923 и Шумадије. Ученици Душана Ђорђевића први су дошли до предности поготком Петровића, да би потом домаћи после неискоришћеног једанаестерца, ипак успели да дођу до резултатског поравнања десетак минута пре краја утакмице.

Уследио је буран финиш, у коме је наш тим головима Деспотовића и Гачевића успео да дође до заслужених бодова.

После пет одиграних кола у Првој кадетској лиги ФСРЗС наша екипа заузима треће место са тринаест бодова.

Пионири су укњижили и четврти тријумф у Шумадијско-рашкој лиги ове сезоне. Екипа тренера Душана Николића победила је Јошаницу у Новом Пазару са 4:2, уз одличну игру двоструког стрелца Уроша Сремчевића. Поред Сремчевића, у стрелце су се уписали још и Милојковић и Петронијевић.

Наша екипа је овим тријумфом засела на чело табеле са максималних дванаест бодова из четири сусрета.

Наредног викенда омладинци и кадети на свом терену дочекују вршњаке из ужичке Слободе, док ће пионири угостити краљевачки Аполон 2018.

P