Омладинци и кадети на тешком испиту у Лучанима

Омладинску и кадетску селекцију у суботу, 18. маја, очекује тешко гостовање у Лучанима против вршњака из екипе Младости. Омладинци ће наспрам себе имати лидера на табели и будућег члана Омладинске лиге Србије, а кадети непредвидивог противника, који игра прилично добро овог пролећа. Такође, нашу селекцију старијих пионира у суботу очекује последња утакмица у сезони, против Мокре Горе у Крагујевцу.

“Ђаволчићи” путују у Лучане на дуел 27. кола Прве омладинске лиге ФСРЗС са потајном жељом да могу изненадити екипу Младости, која бележи сјајне резултате ове сезоне, тако да је четири кола пре краја сезоне већ осигурала прво место и пласман у виши степен такмичења.

Екипа тренера Дејана Јоксимовића је у успону форме, чему у прилог иду и победе у последња три кола. Иако су изгубили сваку шансу за прво место, наши омладинци даће све од себе да покажу зубе лидеру и дођу до позитивног резултата.

Први сусрет ових ривала окончан је без победника (2:2), а сигурно је да Крагујевчани не би имали ништа против да се овај исход понови и у суботу.

Почетак сусрета заказан је за 13 часова.

Од 15 часова и 30 минута на терен ће кадети Радничког и Младости, који ће одмерити снаге у оквиру 27. кола Прве кадетске лиге ФСРЗС.

Пулени тренера Душана Ђорђевића такође су подигли форму и укњижили два узастопна тријумфа, против Јединства из Уба и Лознице. Због тога наши кадети у Лучане одлазе видно мотивисани да продуже серију добрих резултата и задрже треће место на табели.

Младост је екипа која бележи променљиве резултате ове сезоне, мада је овог пролећа везала пет утакмица без пораза, пре него што је прошлог викенда изгубила бодове у сусрету са водећом Мачвом.

У јесењем сусрету Радничког и Младости, одиграном на помоћном терену стадиона “Чика Дача”, славио је крагујевачки тим са 2:1. Не би било изненађење да наши момци понове овај успех и у Лучанима.

За разлику од омладинаца и кадета, пионири ће овог викенда бити домаћини, и то екипи Мокре Горе, у утакмици последњег, 26. кола Шумадијско-рашке лиге.

Ученици Саше Николића покушаће да победом у овом сусрету тријумфално заокруже сезону и осигурају трећу позицију на табели. Биће то уједно и прилика да се наша екипа реваншира свом ривалу за пораз у јесењем делу сезоне (2:3)

Утакмица се игра на помоћном терену стадиона “Чика Дача” у суботу од 11 часова.

P