Омладинци дотерали форму за почетак нове сезоне

Наредног викенда стартује нова сезона у Првој омладинској лиги ФСРЗС, у којој наша омладинска селекција има веома високе амбиције. “Ђаволчићи” су претходну сезону окончали на другом месту, што је резултат који им даје за право да се надају челној позицији у наступајућем такмичењу.

Тренер наше омладинске селекције Дејан Јоксимовић открива да је припремни период протекао у складу са плановима и да његова екипа у нову сезону улази максимално спремна да се упусти у жестоку борбу за сам врх табеле.

– Одиграли смо шест припремних утакмица, од којих смо четири добили, једну одиграли нерешено и једну изгубили. Сходно приказаним играма, верујем да ова екипа има потенцијал да се у наредном првенству бори за сам врх табеле, баш као и претходне сезоне. Надамо се да ћемо овога пута направити још један корак више на табели и заузети то прво место које води у Омладинску лигу Србије. – прижељкује Јоксимовић.

Током летње паузе екипа је додатно појачана неколицином нових играча, како би била још конкурентнија у лиги.

– Довели смо тројицу нових играча током паузе, од којих очекујемо да додатно побољшају квалитет ове селекције. Ради се Радивоју Аничићу и Милошу Милошевићу из Аполона 04, односно Шумадије 1903, и Илији Петковићу, који је дошао из нишког Железничара. – открива Јоксимовић.

Тренер “ђаволчића” сматра да је исувише рано говорити о квалитету и снази осталих екипа у лиги, али да се може наслутити који ће клубови, поред Радничког 1923, претендовати за висок пласман на табели.

– Има ту доста клубова који раде добро са млађим категоријама и имају амбицију да нападну виши ранг такмичења, пре свега Мачва из Шапца и Слога из Пожеге. Вероватно ће се како сезона буде одмицала још пар екипа укључити у борбу за врх табеле, али ми не треба да се бавимо противницима на тај начин, већ морамо да гледамо искључиво себе, односно да ми будемо на правом нивоу. – сматра Јоксимовић.

“Ђаволчићи” ће премијерну утакмицу у новој сезони Прве омладинске лиге ФСРЗС одиграти наредног викенда на свом терену против Слоге из Пожеге.

P