Наши омладинци претрпели су минималан пораз на гостовању лучанској Младости у утакмици 2. кола Омладинске лиге Србије – 0:1 (0:0). Тренутак одлуке догодио се у 77. минуту, када је Огњен Крсмановић приморао Ђорђа Спасојевића да вади лопту из сопствене мреже.

Поновио се сценарио из претходне сезоне, када су се “ђаволчићи” такође неславно провели у Лучанима. Имали су изабраници тренера Душана Николића активан резултат све до уласка у сам финиш утакмице када им је очигледно понестало концентрације, што су врло мотивисани домаћини знали да казне. Ударац главом Огњена Крсмановића у 77. минуту био је довољан да се Крагујевчани са првог гостовања у новој сезони Омладинске лиге Србије врате празних шака.

Да ствари буду горе по екипу тренера Душана Николића, Лука Танасијевић је у судијској надокнади времена зарадио други жути картон, што значи да неће бити у прилици да помогне својим клупским друговима у утакмици против Земуна, која се игра у среду на помоћном терену стадиона “Чика Дача”.

Управо ће дуел са Земунцима представљати идеалну прилику за “ђаволчиће” да се искупе за овај пораз и увећају свој бодовни салдо, који тренутно износи три бода.

МЛАДОСТ (Л) – РАДНИЧКИ 1923 1:0 (0:0)

ЛУЧАНИ
Помоћни терен ФК Младост
.
Гледалаца: 200.
Судија: Александар Лукић (Дивци)
Стрелац: Крсмановић у 77. минуту за Младост.
Жути картони: Милосављевић, Вучићевић (Младост Л), Коларевић, Танасијевић (Раднички 1923).
Црвени картон: Лука Танасијевић (Раднички 1923) у 90+3 минуту.

МЛАДОСТ (Л): Недовић, Опанчина, Милосављевић, Маринковић, Тодоровић, Ристић (од 69. Недељковић), Дивац, Шајиновић, Рацић, Крсмановић (од 89. Бошковић), Вучићевић.

РАДНИЧКИ 1923: Спасојевић, Ристовић (од 81. Димовски), Пантовић, Коларевић, Ракићевић, Димитријевић (од 72. Косановић), Ђоровић, Петровић (од 78. Лукић), Живадиновић (од 46. Ристић), Николић (од 69. Арсенијевић), Танасијевић.

P