Милисављевић трајно решење за клупу крагујевачког прволигаша

Дарко Милисављевић водиће први тим Радничког 1923 и у пролећном делу сезоне. С обзиром да је млади стручњак, који је до скора обављао функцију помоћног тренера, уписао курс за стицање профи лиценце, аутоматски је стекао право да самостално руководи првим тимом крагујевачког прволигаша у наставку сезоне.

Милисављевић је након одласка Дарка Војводића врло успешно обављао функцију првог тренера Радничког 1923. Са њим на челу, клуб са “Чика Даче” је у финишу јесење полусезоне у значајној мери подигао ниво форме и направио низ од пет утакмица без пораза, којим се у значајној мери приближио пласману у плеј-оф.

Иза Милисављевића је десетогодишњи стаж у клубу са “Чика Даче”, током кога је обављао бројне функције, од тренера млађих категорија, преко директора омладинске школе, па да помоћног тренера првог тима. Био је и селектор за млађе категорије на територији Града Крагујевца и инструктор Фудбалског савеза Србије, као и помоћни тренер млађе кадетске репрезентације Србије.

Дарку Милисављевићу у даљем раду асистираће помоћни тренер Дејан Јоксимовић, кондициони тренер Александар Ћурчић и тренер голмана Душан Јанковић.

P