Милисављевић: Победа за Млађана

Након завршетка утакмице 22. кола Прве лиге Србије између Радничког 1923 и Синђелића, у којој је крагујевачки тим славио са убедљивих 5:1 , представницима медија обратили су се тренери данашњих ривала, Дарко Милисављевић и Урош Калинић.

Урош Калинић, који је пре десетак дана сео на “ужарену” клупу Синђелића, био је незадовољан игром, а пре свега вољним моментом своје екипе.

Раднички је био доста бољи и заслужено је победио. Ми се налазимо у јако тешкој ситуацији, имамо доста проблема у играчком кадру, али без обзира на све, морали смо да пружимо бољу партију. Међу играче се увукла нека апатија и види се да играју без жеље. Честитао бих Радничком и мом колеги Милисављевићу на победи и желим им да наставе ову серију добрих резултата – констатовао је видно разочарани Калинић.

Дарко Милисављевић је “укњижио” још једну победу као главни кормилар крагујевачког прволигаша. Раднички је данас пружио једну надахнуту, ефикасну игру, у којој је публика на “Чика Дачи” могла да ужива.

– Мислим да смо апсолутно заслужили победу. Контролисали смо утакмицу током свих деведесет минута, осим те једне ситуације код пенала. Честитам мојим момцима на свему што пружају у последњих месец дана. То је онај Раднички који ја желим да видим и који публика жели да гледа. То је онај Раднички који игра нападачки и на победу – истиче Милисављевић.

Данашњу победу Дарко Милисављевић и фудбалери Радничког 1923 посветили су прерано преминулом младом фудбалеру Млађану Јовичинцу, који је прве фудбалске кораке начинио управо на “Чика Дачи”.

– Ову победу посвећујемо породици Јовичинац, сходно трагедији коју су доживели. Тешко ми је да причам о томе, јер то дете знам од малена. Надам се да је сада на неком бољем месту – поручио је дрхтавим гласом Милисављевић.

P