Милисављевић: Награда за прави однос према игри

Утакмица на стадиону “Младост” у Крушевцу протекла је у отвореној борби током свих деведесет минута, а ту част да уживају на ловорикама тријумфа имају фудбалери крагујевачког прволигаша, који су поготком Николе Рађена дошли до целог плена.

Крушевљани су данашњим поразом дефинитивно отписали себе из трке за плеј-оф, тако да их у наставку сезоне очекује борба за опстанак у лиги.

Из утакмице у утакмицу се понавља иста ствар, а то је да неке повољне ситуације пред противничким голом не успевамо да решимо на прави начин. Са друге стране, Раднички је данас из првог шута на гол дошао до вођства и добио утакмицу. У сваком случају, трудимо се да поправимо те неке недостатке у нашој игри. За сада нам то не иде као треба, али не губимо наду, већ идемо напред и спремамо се за наредне утакмице – констатовао је тренер Трајала Ненад Сакић.

Шеф струке Крагујевчана Дарко Милисављевић истиче да је презадовољан тријумфом у Крушевцу, који његовом тиму подиже изгледе у настојању да се домогне плеј-офа.

Момци су данас дали све од себе и за ту велику жељу, борбеност и однос према игри награђени су победом. Трајал је показао да је једна врло квалитетна екипа и у првом полувремену је био бољи противник, иако смо ми постигли тај водећи погодак. У другом делу утакмице смо у потпуности осујетили све њихове покушаје да угрозе наш гол и нисмо им допустили нити једну озбиљнију шансу. Ова победа отвара нам могућност да се нађемо међу првих осам екипа на табели, које ће наставити такмичење у плеј-офу. Искористио бих прилику да поред својих играча, похвалим и наше верне навијаче, који су и данас били ту уз нас, и да им уједно честитам 31. рођендан. – поручио је Милисављевић.

РФК1923 ТВ