Наши омладинци претрпели су пораз на гостовању екипи Младости у Лучанима у утакмици претпоследњег 29. кола Омладинске лиге Србије – 1:3 (0:1).

“Ђаволчићи” су победом над Црвеном звездом прошлог викенда и математички осигурали опстанак у највишем рангу такмичења, тако да су на своје последње гостовање у овој сезони отишли без већих резултатских претензија и у комбинованом саставу, што су Лучанци искористили да се реванширају за пораз у јесењем одмеравању снага на “Чика Дачи”.

Величковић је прецизним приземним ударцем донео вођству домаћину на истеку првих пола сата игре. Овај резултат био је на снази све до 70. минута, када је Матеја Милосављевић дуплирао предност екипе из Лучана, да би се у самом финишу утакмице у стрелце уписао и Пеливановић. Погодак Бориса Огњановића у последњем минуту утакмице само је ублажио висок пораз нашег тима.

Овим поразом “ђаволчићи” су назадовали за једно место на табели и тренутно су једанаести са 40 сакупљених бодова.

Ову прилично турбулентну сезону у Омладинској лиги Србије, пуну успона и падова, наши омладинци завршавају наредног викенда, када ће на свом “Чика Дачи” угостити последњепласирани тим на табели, ОФК Вршац.

МЛАДОСТ (Л) – РАДНИЧКИ 1923 3:1 (1:0)

ЛУЧАНИ
Помоћни терен ФК Младост.
Гледалаца
: 100.
Судија: Предраг Симић (Ужице).
Стрелци: Величковић у 30, Милосављевић у 70. и Пеливановић у 85. за Младост, а Огњановић у 90. минуту за Раднички 1923.
Жути картони: Радојевић (Младост Л), Марисављевић (Раднички 1923).

МЛАДОСТ (Л): Мијатовић, Рацић (од 62. Прибаковић), Тодоровић, Ристић (од 58. Пеливановић), Милосављевић (од 70. Митровић), Дивац, Обућина, Влашковић, Величковић (од 77. Јаћимовић), Пешић (од 46. Радојевић), Стојановић.

РАДНИЧКИ 1923: Лешњак, Косановић, Јаглић, Томић, Д. Ристић, Перовић, Марисављевић, Петровић, А. Ристић, Милојевић, Димитријевић (од 67. Мићаковић).

P