Леповић одлучио градски дерби

Једним, али вредним поготком Милентија Леповића, омладинци Радничког 1923 дошли су до сва три бода у сусрету са градским ривалом Шумадијом 1903. Кадети су били знатно убедљивији у сусрету са вршњацима са Бубња (4:1), док су пионири наставили серију пораза у Шумадијско-рашкој лиги.

“Ђаволчићи” су теже него што се то очекивало укњижили бодове против градског ривала, који је пре ове утакмице заузимао место у доњем делу табеле. Ипак, Леповићев погодак био је довољан за “минималац” и наставак трке за прво место са шабачком Мачвом.

Кадети су били знатно убедљивији у сусрету са Шумадинцима, мада им је након искључења једног гостујућег играча у 21. минуту пут до нових бодова био у великој мери олакшан. Мрежу градског ривала са Бубња два пута је затресао Лука Гачевић, а по једном су погађали Алекса Деспотовић и Лука Панић.

Овом победом наш тим је задржао треће место на табели Прве кадетске лиге ФСРЗС са осам бодова заостатка у односу на водећу Младост из Лучана.

Нажалост, и овог викенда лоше вести стижу од пионира, који су у сусрету са екипом АФ АС из Новог Пазара везали трећи пораз у низу. Поново је изостала адекватна реализација наших момака, што су Пазарци казнили и минималном победом од 1:0 однели сва три бода из срца Шумадије.

Наш тим је тренутно шести на табели Шумадијско-рашке лиге са 12 освојених бодова из седам утакмица.

Наредног викенда омладинци и кадети имаће поново улогу домаћина, овога пута вршњацима из Новог Пазара, док ће пионири гостовати екипи Бана 1931 у Рашки.

P