Компанија Моцарт званични спонзор ФК Раднички 1923

Фудбалски клуб Раднички 1923 данас је озваничио пословну сарадњу са компанијом Моцарт из Београда, која је постала званични спонзор клуба са “Чика Даче”. Уговор о спонзорству потписали су генерални директор компаније Моцарт Слободан Продановић и први човек Радничког 1923 Никола Фржовић.

Компанија Моцарт, као неприкосновени регионални лидер у области игара на срећу, препознала је изузетан маркетиншки потенцијал Фудбалског клуба Раднички 1923 као највећег спортског симбола града Крагујевца.

– Наша компанија овим уговором проширује област свог друштвено одговорног пословања изван Београда. Раднички 1923 је клуб велике традиције који је прошао кроз један изузетно тежак и турбулентан период и сада је на добром путу да постане стандардни суперлигаш, у чему ће имати значајну подршку наше компаније. Већ су у плану бројне акције у којима ће активно учествовати и првотимци Радничког 1923, о чему ће јавност на време бити обавештена – истакао је Слободан Продановић, генерални директор компаније Моцарт.

Из крагујевачког клуба поручују да им је велика част и задовољство што могу да рачунају на подршку једне тако реномиране компаније као што је Моцарт.

– Изузетно нам је драго што је компанија Моцарт препознала наше здраво пословање и одлучила да нас активно подржи у даљем раду. Овај спонзорски уговор представља прилику да додатно унапредимо функционисање свих такмичарских селекција. Верујемо да ће сарадња бити на обострано задовољство, а ми ћемо настојати да у будућем периоду додатно ојачамо наш спонзорски пул – изјавио је Никола Фржовић, директор Фудбалског клуба Раднички 1923.

Церемонији потписивања уговора на стадиону “Чика Дача” присуствовао је и члан Градског већа за спорт Предраг Стевовић, који је најавио да ће компанија Моцарт и Град Крагујевац заједничким снагама наставити да раде на јачању спортске сцене у срцу Шумадије.

– Потписивање овог уговора представља снажан импулс свим компанијама да увиде сав маркетиншки потенцијал не само Фудбалског клуба Раднички 1923, већ и свих осталих спортских колектива у Крагујевцу. Ми ћемо у сарадњи са компанијом Моцарт наставити да радимо на унапређењу спорта у нашем граду и већ имамо одређене идеје и пројекте који чекају на реализацију – открио је Стевовић.

РФК1923 ТВ

P