Компанија “Мајнд груп” генерални спонзор омладинске школе ФК Раднички 1923

Уз паролу “Наш град, наш тим, наша деца – заједнички циљ”, данас је на стадиону “Чика Дача” уприличено потписивање уговора о сарадњи између Фудбалског клуба Раднички 1923 и компаније “Мајнд груп”, која ће убудуће бити генерални спонзор омладинске школе крагујевачког клуба. Уговор су у присуству великог броја полазника омладинске школе крагујевачког суперлигаша потписали генерални директор ФК Раднички 1923 Игор Конатар и власник и оснивач компаније “Мајнд груп” Братислав Милановић.

Квалитетан рад и добри резултати које остварују малтене све млађе селекције крагујевачког суперлигаша, као и огромне симпатије које господин Милановић као велики локалпатриота гаји према Радничком 1923, представљали су иницијалну капислу за потписивање уговора о спонзорству. У клубу са “Чика Даче” не крију одушевљење што ће једна тако угледна и реномирана компанија убудуће бити њихов партнер у даљем развоју омладинске школе.

– Желео бих, пре свега, да изразим захвалност компанији “Мајнд груп” и њеном власнику господину Братиславу Милановићу што су препознали квалитет наше омладинске школе и одлучили да нам пруже подршку у њеном даљем унапређењу и подизању на још један виши и озбиљнији ниво. Познато је да ми значајну пажњу посвећујемо развоју наше омладинске школе, која представља један од главних стубова самог клуба. Тренутно у нашој омладинској школи тренира око 350 дечака, а наша жеља је да је у будућности додатно омасовимо и претворимо у неку врсту регионалног центра. Мислим да смо на добром путу да то и остваримо, на шта указује и чињеница да је све већи број родитеља из других градова широм региона који желе да њихова деца тренирају управо у Радничком – истиче генерални директор ФК Раднички 1923 Игор Конатар.

Компанија “Мајнд груп” јединствени је центар за високотехнолошку, авио и железничку индустрију стационарин у самом срцу Шумадије, тридесетак километара од Крагујевца. У оквиру овог велелепног научно-технолошког комплекса који се простире на 160 хектара послује петнаестак компанија, међу којима и немачки “Сименс” и аустријски “ИМЕ-Аутолифт”. Значајан део “Мајнд групе” је и новоизграђени Спортски центар “Пампас”, на коме ће своје утакмице од ове јесени играти женска и омладинска селекција ФК Раднички 1923, да би им се на пролеће прикључили и првотимци.

– Хвала управи Радничког 1923 и господину Игору Конатару што су ми указали част и задовољство да постанем део ове сјајне спортске приче. Као неко ко воли спорт и ужива у њему препознао сам одличан рад омладинске школе Радничког 1923 и одлучио да га активно подржим. Мислим да сва та деца која тренирају у Радничком 1923 имају велики потенцијал, а на нама је да уз квалитетан рад и одговарајућу инфраструктуру помогнемо да развију свој таленат. Жеља свих нас је да Раднички 1923 у будућности у свом тиму има што већи број играча из сопствене омладинске школе који ће бранити боје клуба у Супер лиги. Овим путем бих позвао и све остале привреднике из региона да нам се придруже у овој здравој спортској причи, а Радничком 1923 желим пуно успеха и победа у новом првенству – поручио је први човек “Мајнд групе” Братислав Милановић, који је на поклон од руководства Радничког 1923 добио дрес клуба са логом своје компаније у средини.

P