Јоксимовић: Играчи изнели највећи терет

Утакмица између Радничког 1923 и Лознице оправдала је иницијална очекивања. У једној прилично динамичној и садржајној фудбалској представи, одлучио је погодак Марка Мирића у финишу првог полувремена, који је екипи са “Чика Даче” донео важне бодове у борби за пласман у највиши ранг такмичења.

Лозничани су после прилично бледог издања у првих 45 минута сусрета, у другом полувремену преузели теренску иницијативу и пропустили неколико изгледних прилика да дођу до резултатског поравнања, што би утакмицу на стадиону “Чика Дача” скренуло у неком сасвим другом правцу.

– Била је ово, по мом мишљењу, једна веома квалитетна утакмица. Раднички је био бољи у првом полувремену, док је друго полувреме припало нама. На крају нас је тај јефтино примљен гол у финишу првог полувремена коштао пораза. Честитао бих овом приликом екипи Радничког на победи и искрено се надам да ће изборити пласман у Супер лигу, што по играма и резултатима током читаве сезоне у потпуности заслужује – изјавио је тренер Лознице Драган Мићић.

Победа над Лозницом донела је уздах олакшања и поново измамила осмехе свима у клубу са “Чика Даче”. Раднички 1923 је поново на жељеном курсу, а од промоције у новог суперлигаша дели га највише четири корака.

– Све честитке мојим играчима који су изнели терет ове јако захтевне утакмице и доследно испоштовали све оно што смо од њих захтевали. Мислим да смо заслужено победили, иако је и Лозница имала неколико изгледних шанси у другом полувремену, које није успела да искористи. Немамо много времена за славље, будући да нас већ у среду очекује изузетно тешко гостовање екипи Колубаре у Лазаревцу, где ћемо покушати да направимо можда и кључан корак ка остварењу нашег суперлигашког циља – изнео је своје опсервације Дејан Јоксимовић, шеф струке крагујевачког прволигаша.

P