Једна карта за две утакмице

Још три кола остало је до завршетка основног дела такмичења у Моцарт Бет Суперлиги Србије. Фудбалери Радничког 1923 су се након два узастопна тријумфа вратили на осму позицију првенствене табеле која гарантује учешће у плеј-офу, што би у години обележавања великог јубилеја – прославе стогодишњице постојања клуба – представљало огроман успех и велику сатисфакцију за изабранике тренера Дејана Јоксимовића, који од почетка сезоне пружају добре игре у континуитету.

Идеалну прилику да осигурају место међу осам најбоље пласираних екипа на табели “црвени” ће имати у наредне две утакмице које играју на свом терену. Фудбалери Радничког 1923 ће у суботу од 14 часова угостити Спартак из Суботице, док ће пет дана касније, у четвртак од 16 часова, такође на “Чика Дачи”, одмерити снаге са Радничким из Ниша.

У жељи да привуче што већи број гледалаца на трибине и тиме олакша изабраницима тренера Дејана Јоксимовића пут до преко потребних бодова у борби за плеј-оф, управа крагујевачког клуба донела је одлуку да купљене улазнице за утакмицу против Спартака важе и за наредни дуел са Нишлијама. То практично значи да ће присталице Радничког 1923 за симболичну цену од 300 динара моћи да погледају две првенствене утакмице.

Због тога апелујемо на све Крагујевчане којима је Раднички у срцу да у ове две веома битне утакмице буду уз свој вољени тим како би му помогли у остварењу зацртаног циља.

СВИ НА “ЧИКА ДАЧУ”!
РАДНИЧКИ СЕ БОРИ!

РФК1923 ТВ

P