Искусни Андрић јача бедем пред голом крагујевачког суперлигаша

И док се првотимци Радничког 1923 припремају у Анталији за наставак првенствене трке, спортски сектор клуба са “Чика Даче” непрекидно ради на даљем јачању играчког кадра. Данас је уговор са крагујевачким суперлигашем парафирао некадашњи дефанзивац лучанске Младости и новосадске Војводине Никола Андрић (29), који би својом мирноћом и играчким искуством требао да унесе додатну дозу сигурности у задњу линију “црвених”.

Андрић је последњи играчки ангажман имао у новосадској Војводини, са којом је освојио Куп Србије у сезони 2020/21. Претходно је овај поуздани дефанзивац три и по сезоне био стуб одбране лучанске Младости, а може се похвалити и завидном интернационалном каријером, коју је градио у Словачкој.

– Драго ми је што сам постао део једног клуба са великом традицијом и огромном армијом навијача иза себе. Потрудићу се да оправдам указано поверење и надам се да ћемо сви заједно успети у намери да сачувамо Раднички у елити – кратко је прокоментарисао нови члан крагујевачког клуба, који би ускоро требао да се придружи остатку екипе у Анталији.

P