Хитроноги Радоњић прва зимска аквизиција Крагујевчана

Прво појачање нашег клуба у зимском прелазном року је нападач Ненад Радоњић (23), доскорашњи члан лазаревачке Колубаре. Ради се о експлозивном играчу, који се поред изузетне брзине одликује фудбалском луцидношћу и осећајем за гол.

Радоњић је поникао у омладинској школи Фудбалског клуба Вождовац. Иако у свом матичном клубу није добио праву шансу да покаже своје играчке квалитете, остаће забележено да је за популарне “змајеве” уписао један наступ у Супер лиги Србије.

Фудбалски пут га је даље водио преко београдског Радничког и ИМТ-а до Колубаре из Лазаревца, члана Прве лиге Србије, за коју је у прошлој полусезони забележио 18 наступа и постигао 5 голова.

– Велика ми је част што сам постао члан Радничког 1923, клуба са богатом историјом о коме сам чуо све најлепше. Мислим да је екипа доста добра, саиграчи су ме лепо прихватили и верујем да ћу се брзо и лако адаптирати на нову средину. Захвалио бих се овом приликом управи и људима из стручног штаба Радничког 1923 који су уочили неке моје квалитете и пожелели да ме ангажују. На мени је сада да указано поверење оправдам на тренинзима и утакмицама – поручио је нови играч крагујевачког прволигаша на свом представљању.

Радоњић је свој деби у црвеном дресу имао на данашњој пријатељској утакмици са београдском Локомотивом.

ПРОФИЛ

Име и презиме: Ненад Радоњић
Датум рођења: 19. март 1996. године
Место рођења: Београд
Висина: 175 цм
Тежина: 71 кг
Позиција у тиму: нападач
Каријера: Вождовац, Раднички (Београд), ИМТ, Колубара
Број утакмица/голова у Супер лиги Србије: 1/0
Број утакмица/голова у Првој лиги Србије: 18/5

YouTube player

P