Гостовање крушевачком Трајалу у трећој провери

Фудбалери крагујевачког прволигаша настављају серију припремних утакмица гостовањем крушевачком Трајалу, које је предвиђено за суботу, 30. јануар, од 13 часова.

“Црвени” су били прилично успешни у прве две контролне утакмице. Након убедљиве победе над Слогом 33 из Петровца на Млави (6:0), Крагујевчани су у веома јакој провери против суперлигаша Металца из Горњег Милановца успели да оставе одличан утисак и тријумфују са 3:2.

Наредни сусрет са крушевачким прволигашем представљаће још један добар тест за ученике тренера Александра Линте, који се налазе при крају треће недеље припрема.

За екипу Трајала ово ће бити прва јача проба у оквиру зимских припрема, с обзиром да су до сада одиграли само једну контролну утакмицу, и то против нижелигаша Жупе, у којој су славили са убедљивих 7:0.

Крушевљани су јесењи део сезоне у Првој лиги Србије окончали на дванаестој позицији, па их у наставку такмичења очекује велика борба за опстанак, за разлику од “црвених”, који се налазе на добром путу ка пласману у Супер лигу Србије.

Подсетимо да је претходни такмичарски дуел Радничког 1923 и Трајала, одигран средином новембра на стадиону “Младост” под Багдалом, окончан без голова – 0:0.

P