Горан Ћурчић нови тренер омладинаца

Уместо Дејана Јоксимовића, који је преузео руковођење првом тимом, нашу омладинску селекцију до краја сезоне предводиће Горан Ћурчић.

Ради се о доказаном стручњаку, који је не тако давно прилично успешно водио млађе категорије нашег клуба. Од Ћурчића се очекује да настави тамо где је стао његов претходник и да са омладинцима избори опстанак у најквалитетнијем рангу такмичења.

– Код мене није било много двоумљења када је стигао позив од стране клуба у коме сам стекао своју пуну тренерску афирмацију и коме дугујем јако пуно. Имам искуства у вођењу омладинске селекције у највишем рангу такмичења и надам се да ћемо успети да сачувамо прволигашки статус. Овом приликом пожелео бих свом претходнику Дејану Јоксимовићу пуно среће у раду са сениорским тимом и да уведе Раднички 1923 у Супер лигу – поручио је нови стратег “ђаволчића”.

Ћурчић ће свој деби на клупи омладинске селекције имати на утакмици са београдским Партизаном, која се игра у недељу од 11 часова на помоћном терену стадиона “Чика Дача”.

P