Голеада омладинаца и кадета за крај припрема

Недељу дана пре почетка пролећног дела сезоне, омладинци и кадети Радничког 1923 су у генералним пробама одмерили снаге са вршњацима из аранђеловачке Шумадије, у којима су били и више него убедљиви. Наиме, обе наше селекције славиле су идентичним резултатом 7:0, што тренере Јоксимовића и Ђорђевића сигурно може да радује пред наставак такмичења у регионалним лигама.

Омладинци су у сусрету са комшијама из Аранђеловца показали да су наоштрили нишанске справе пред наставак трке за прво место у Омладинској лиги ФСРЗС. Блистао је троструки стрелац Михајло Стојановић, а по два пута су мрежу ривала погађали Филип Петровић и Вељко Цветковић.

Подједнако добар утисак оставили су и кадети. Ученици Душана Ђорђевића су против истог противника славили идентичним резултатом – 7:0, а у стрелце су се уписали Арсенијевић, Стаменковић, Ђорђевић, Милосављевић, Стевановић и Тимотијевић два пута.

Наредног викенда почиње други део сезоне у Омладинској и Кадетској лиги ФСРЗС. Наши омладинци и кадети на пролећној премијери гостују у Шапцу, где ће одмерити снаге са вршњацима из Мачве.

Успешни и пионири

Наша пионирска селекција наставила је серију добрих резултатата у припремном периоду, савладавши за викенд вршњаке из Шумадије 1903 са 2:1.

За разлику од кадета и омладинаца, пионири ће такмичење у лиги Фудбалског савеза града Крагујевца наставити недељу дана касније, 16/17. марта.

P