“Ђаволчићи” се гостили у Смедереву

Наше млађе селекције настављају да нижу успехе у лигама на територији ФСРЗС. “Ђаволчићи” су у ванредном, четвртом колу “протутњали” Смедеревом. Кадети су славили са 2:0, док су омладинци били и више него убедљиви, савладавши свог ривала са чак 6:0.

Ученици Душана Ђорђевића су са “пола гаса” уписали нове бодове у Првој кадетској лиги ФСРЗС. Смедеревци су били лак плен за наше момке, који су до тријумфа дошли головима Луке Панића и Александра Петровића.

Овом победом “црвени” су се учврстили у горњем делу табеле са максималних девет бодова из исто толико утакмица. У вођству је лучанска Младост са три бода више у односу наш тим.

Омладинцима је очигледно пријао излет крај Дунава, па су били врло инспирисани и свом ривалу испоручили пола туцета голова. Урош Арсенијевић “начео” је Смедеревце са два “пројектила” у првом полувремену, надовезао се потом Вељко Цветковић такође са два поготка, да би до краја сусрета резервисти Васић и Гавриловић учинили победу “ђаволчића” убедљивијом.

После четири одиграна кола, екипа тренера Дејана Јоксимовића заузима чело табеле са максималним учинком од 12 освојених бодова и уз импозантну гол разлику од 17:0.

Наша пионирска селекција требала је да у 4. колу Шумадијско-рашке лиге угости Мокру гору, али како су гости у међувремену одлучили да одустану од даљег такмичења, овај планирани сусрет није одигран.

За викенд су на програму утакмице петог гола у сва три такмичења. Омладинци ће у дербију кола дочекати шабачку Мачву, кадети ће угостити екипу Савацијума, такође из града на Сави, док пионире очекује гостовање градском ривалу Аполону 4.

P