Дарко Војводић: Победили смо Златибор његовим оружјем

По завршетку утакмице 8. кола Прве лиге Србије између Радничког 1923 и Златибора, своје импресије присутним медијима изнели су шеф стручног штаба крагујевачког прволигаша Дарко Војводић и кондициони тренер Златибора Велимир Даниловић.

Златиборци су са горким укусом пораза напустили терен стадиона “Чика Дача”. Све оно што је стручни штаб Предрага Ристановића зацртао у припреми утакмице није реализовано у пракси, па су на крају бодови припали домаћем тиму.

– Нисмо ни делић договореног из свлачионице испоштовали на терену. Заиста, јако лоша утакмица за нас, што наравно не умањује победу противничке екипе. Мислим да је моја екипа ушла млако у утакмицу, док је екипа Радничког показала већу жељу и хтење. Када се све сабере, нисмо ни заслужили нешто више. – прокоментарисао је Велимир Даниловић, представник гостујуће екипе.

Дарко Војводић дебитовао је победом на клупи крагујевачког прволигаша. Иако је свега пар дана са екипом, Војводић је успео да ментално подигне играче и пробуди у њима вољни моменат.

– Искрено, мало смо се прибојавали ове утакмице. Златибор је екипа баш по мом укусу, дакле, једна права такмичарска екипа која зна шта хоће. Мислим да смо ушли јако добро у утакмицу, агресивно и били за нијансу бржи од противника. Стиче се утисак да смо ми победили екипу Златибора њиховом оружјем, том агресивношћу, жељом и вољом. Ова победа нам је одличан подстицај за даље такмичарске изазове. Циљ нам је да из утакмице у утакмицу будемо све бољи и бољи. – поручио је Војводић.

Стратег Крагујевчана је последњих пар месеци одмарао од фудбала и признаје да се ужелео тог емотивног набоја који са собом носи тренерски посао.

– Једно три-четири месеца бавио сам се неким другим пословима, тако да сам се мало одвикао од свега овог. Сада сам опет ушао у ту нервозу, тај “казан” што кажу, а у томе се јако добро сналазим. – додао је Војводић.