Дадић појачао конкуренцију на левој страни одбране

Рођени Сплићанин је претходних шест месеци носио дрес Широког Бријега, а претходно је годину дана био узданица још једног члана Премијер лиге БиХ, ХСК Посушје. 26-годишњи дефанзивац је највећи део каријере провео у хрватском Дугопољу, где је и започео свој сениорски стаж. Играо је и за Хрваце, други тим Осијека и Солин.

Играње у Радничком види као прилику за додатни искорак у својој каријери, с обзиром да до сада није имао прилику да се окуша у једном тако захтевном такмичењу као што је Моцарт Бет Суперлига Србије.

– Људи из Радничког, а посебно тренер Дудић, који ме добро познаје из Премијер лиге БиХ, изразили су жељу да ме доведу у своје редове. Након што сам добио зелено светло од стране мог сада већ бившег клуба Широког Бријега, договорили смо се буквално за пет минута. Играње у Моззарт Бет Суперлиги представљаће свакако значајно искуство и велики изазов за мене. Надам се да ћу помоћи екипи да оствари пласман у плеј-оф и догура што даље у Купу Србије – поручио је нови леви бек крагујевачког суперлигаша.

РФК1923 ТВ

P