“Црвени” у Анталији хватају залет за пролећне изазове

Тренер Феђа Дудић је на завршни део припрема повео 26 играча:

Голмани: Стојан Лековић, Милош Младеновић и Василије Жунић.

Одбрамбени играчи: Мехмед Ћосић, Бранислав Милошевић, Слободан Симовић, Милан Митровић, Љубиша Пецељ, Бојан Аџић и Томислав Дадић.

Везни играчиЛука Зорић, Василије Ђурић, Стефан Чоловић, Милош Видовић, Урош Видовић, Милош Ристић, Никола Букумира, Милан Алексић, Сали Вижђи, Килијан Бевис, Немања Томић и Вељко Димитријевић.

Нападачи: Милан Видаков, Џофри Чинеду, Милутин Видосављевић и Матија Глушчевић.

“Црвени” ће током десетодневног боравка у Анталији интензивно радити на унапређењу постојећег система игре и подизању такмичарске форме, а одиграће и три контролне утакмице са веома респектабилним ривалима. Прва је заказана већ за 22. јануар против аустријског бундеслигаша Алтаха, а потом следе окршаји са руским премијерлигашем Крила Совјетовом (26. јануар) и чланом пољске Екстракласе ЛСЦ Лођом (30. јануар).

Повратак у Србију је предвиђен за 31. јануар, док је за 3. фебруар уговорена генерална проба против лидера Moцaрт Бет Прве лиге Србије, ОФК Београда.

Крагујевчани ће на старту пролећног дела сезоне у Моцарт Бет Суперлиги, који је планиран за 10. фебурар, угостити имењака из Ниша.

P