“Црвени” настављају припреме на Златибору

Шеф стручног штаба Феђа Дудић одлучио је да на завршни део припрема поведе 26 фудбалера, међу којима је и неколицина омладинаца, као и Али Сума, момак из Гвинеје, који се налази на проби у редовима крагујевачког суперлигаша.

СПИСАК ИГРАЧА КОЈИ НАСТАВЉАЈУ ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ

Голмани: Стојан Лековић, Милош Младеновић и Лука Лијескић.

Дефанзивци: Бојан Аџић, Мехмед Ћосић, Самир Зељковић, Слободан Симовић, Милан Митровић, Бесим Шербечић, Вукашин Булатовић и Томислав Дадић.

Везни играчи: Алфа Турај, Милош Ристић, Никола Букумира, Лука Милојевић, Вања Томић, Милан Алексић, Сали Вижђи, Богдан Мирчетић, Матија Глушчевић, Килијан Бевис, Евандро да Силва и Али Сума.

Нападачи: Милутин Видосављевић, Милош Рошевић и Дилан Ортиз.

“Црвени” су минулог викенда одиграли прву тест утакмицу на “Чика Дачи”, у којој су победили Раднички из Ниша са убедљивих 3:0, а током боравка на Златибору очекују их још четири провере, прва већ сутра против шампиона Црне Горе Дечића из Туза.

За 6. јул заказан је спаринг са Слогом из Добоја, док 9. јула чету тренера Феђе Дудића очекује вероватно најозбиљнија провера против првака Кипра Апоела из Никозије. Циклус контролних утакмица фудбалери крагујевачког суперлигаша закључиће дуелом против екипе Младости из Лучана, који је предвиђен за 12. јул.

P