”Чика Дача” чека нови спектакл, слободан улаз за све посетиоце

Утакмица са екипом Младости је за нашу екипу једна од најважнијих ове сезоне. Евентуалним тријумфом били би на прагу Европе, па је из тог разлога улаз на стадион ”Чика Дача” слободан, како би наши момци уз велику подршку са трибина лакше дошли до три бода. Противник је искусна и чврста екипа, мишљења је Аднан Јахић, помоћни тренер у стручном штабу Феђе Дудића.

Што се тиче нашег сутрашњег противника, долази нам врло добра екипа, сачињена претежно од искусних играча који се допуњују играчима из омладинског погона. Ваља напоменути да је то један од ретких клубова који своје играче из омладинског погона продају за милионске износе.

Долази нам противник који је искусан и има оваквих утакмица доста у ногама. Важи за искусну и чврсту екипу. Што се тиче саме игре, најопаснији су у транзицији, што су показали и у нашем последњем сусрету када смо заслужено поражени са 2:0.

Иако је наш тим у првом делу сезоне славио у Крагујевцу са убедљивих 4:1, Јахић сматра да ће офанзивно нашем тиму бити веома тешко јер је гостима веома тешко дати гол.

Поседују играче који својим индивидуалним квалитетима у сваком тренутку могу решити утакмицу. Имаћемо сигурно тежак посао што се тиче офанзиве, јер ако погледамо њихов тим, раде заиста феноменално дефанзивни блок, тешко им је дати гол”, каже Јахић.

Концентрација не сме изостати током свих 90 минута како би се дошло до победе.

”Ово је за нас можда пресудна, можда и најзначајнија утакмица у овој сезони. Морамо бити концентрисани од првог до последњег минута. Вољни моменат не сме изостати. Желимо да одиграмо квалитетну утакмицу, као и много пута од почетка сезоне. Сви који истрче на терен, морају дати свој максимум. Потрудићемо се да будемо добар домаћин, да госту представимо све добре сегменте, почев од добрих услова на терену”, изјавио је Јахић.

Наша екипа сутра ће бити лишена помоћи двоструког стрелца са меча у Крушевцу, Милоша Ристића, који нема право наступа због картона, док се од повреде још увек није опоравио Дилан Ортиз.

Директан пренос утакмице је на Арена 2 Премијум каналу, док ће Телевизија Крагујевац, као и обично, емитовати одложен снимак сусрета.

P