Берићетан викенд млађих категорија

Све три млађе селекције нашег клуба имале су успешан такмичарски викенд у лигама ФСРЗС. Омладинци и кадети савладали су вршњаке из Металца, док су пионири славили у Новом Пазару.

“Ђаволчићи” су против Милановчана пружили једну од најбољих партија у јесењем делу сезоне за коју су награђени са нова три бода. Наш тим је у вођство довео Младен Радосављевић, да би предност дуплирао Петар Симовић после одличне асистенције Алексе Васића. Све што су гости успели да учине до краја утакмице, то је да постигну почасни погодак за коначних 2:1.

Екипа тренера Дејана Јоксимовића и даље се налази на другој позицији првенствене табеле са три бода мање у односу на водећу Мачву.

Сјајну игру пружили су и наши кадети. Ученици Душана Ђорђевића били су немилосрдни у дуелу са гостима из Горњег Милановца и славили су са убедљивих 5:1. Лука Гачевић је победи свог тима допринео са два поготка, а по једном су се у стрелце уписали Лука Панић, Никола Жунић и Андреја Ристић.

Са нова три бода наш тим је остао на трећој позицији иза водећег Борца 1926 и лучанске Младости.

Пионири су укњижили и трећу узастопну победу у Шумадијско-рашкој лиги, пошто су у утакмици 12. кола победили Пазар Јуниорс у гостима са 2:1. Голове за нашу екипу постигли су Урош Сремчевић и Никола Милојковић.

Овом победом наши пионири су избили на другу позицију са бодом мање у односу на краљевачки Аполон 2018.

Наредног викенда омладинце очекује гостовање имењаку из Ваљева, кадети ће у Пожаревац на ноге Младом раднику 1926, док пионири дочекују Спорт клуб 99 из Новог Пазара.

P