Завршни тест против Милановчана

Последњу проверу пред почетак сезоне у Линглонг Супер лиги Србије ученици Владимира Раденковића имаће у суботу, 10. јула, када ће на свом “Чика Дачи” одмерити снаге са екипом Металца из Горњег Милановца.

“Црвени” су се јуче вратили са базичних припрема у Старој Пазови, где су имали прилику да одиграју неколико јаких утакмица против екипа које својим квалитетом превазилазе суперлигашке стандарде. Мада резултатски биланс у овим дуелима није био баш на задовољавајућем нивоу, најважније је да су Крагујевчани отприлике стекли јаснију представу о томе шта их очекује у предстојећој сезони и које аспекте игре је потребно додатно унапредити како би екипа била што је могуће конкурентнија у највишем степену такмичења.

Предстојећи сусрет са Милановчанима, који ће другу сезону заредом бити део елитног каравана, представља генералну пробу пред премијерни наступ на суперлигашкој сцени наредног викенда у Лучанима. Уједно, то је и прилика да стручни штаб Шумадинаца, на челу са Владимиром Раденковићем, искристалише најбољи могући састав за предстојећи дуел са Лучанцима и процени да ли је можда неопходна додатна допуна постојећег играчког кадра.

Почетак утакмице заказан је за 18.30 часова.

РФК1923 ТВ

P