Успешан старт сезоне за омладинце и кадете

Овог викенда стартовала је нова сезона у Првој кадетској и омладинској лиги ФСРЗС. Обе наше селекције биле су изузетно успешне на премијери, савладавши убедљиво своје вршњаке из пожешке Слоге.

Омладинци су се на најбољи могући начин представили крагујевачкој публици, која је данас имала прилику да ужива у одличној и ефикасној игри изабраника Дејана Јоксимовића, наорочито у првих 45 минута.

“Ђаволчићи” су до почетне предности стигли већ у 17. минуту, када је Милентије Леповић искористио добру асистенцију Арсенијевића и матирао гостујућег чувара мреже. Осам минута касније Милош Милошевић је прецизним ударцем дуплирао вођство свог тима, да би тачку на овај сусрет ставио Дејан Димитријевић у 32. минуту.

Залиху од три гола наши момци сачували су до краја утакмице и тако уписали прва три бода у новој сезони, у којој гаје веома високе амбиције.

Кадети су били још убедљивији, пошто су мрежу вршњака из Пожеге погађали чак седам пута. Истакли су се двоструки стрелци Александар Петровић, Михаило Радојковић и Андреја Ристић, а један погодак за “црвене” на овом сусрету постигао је и Лука Гачевић.

Интересантно је напоменути да је наш тим чак шест од укупно седам голова постигао у другом полувремену.

Такмичење у лигама млађих категорија ФСРЗС наставља се већ у среду утакмицама другог кола. Омладинце очекује гостовање Карађорђу у Тополи, док ће кадети на ноге вршњацима из краљевачког Аполона.

И ПИОНИРИ УБЕДЉИВИ

Успешан старт сезоне имала је и наша пионирска селекција, која се такмичи у Шумадијско-рашкој лиги.

Мали “ђаволчићи” су на гостовању ОФК Расу пружили изванредну игру и забележили убедљиву победу резултатом 7:0. По два гола за наш тим постигли су Сремчевић и Радуловић, а по једном су се у листу стрелаца уписали Арсенијевић, Танасијевић и Живадиновић.

Тако су све три наше селекције тријумфално окончале први такмичарски викенд и то без примљеног гола, уз укупну гол разлику од 17:0!

P