Иза наших млађих категорија је изузетно успешан такмичарски викенд. Омладинци и кадети су идентичним резултатом (2:1) славили на гостовању вршњацима из краљевачке Слоге и тако дошли до нових бодова у такмичењима под окриљем Фудбалског савеза региона Западне Србије.

Омладинци су наспрам себе имали веома мотивисаног ривала, коме су бодови били преко потребни у борби за опстанак у Првој омладинској лиги ФСРЗС. Изабраници Дејана Јоксимовића су головима Вељка Цветковића и Филипа М. Петровића дошли до, чинило се, капиталне предности од 2:0, али је домаћин успео да смањи резултат и утакмицу уведе у неизвестан финиш, али је наша екипа са играчем мање на терену, услед искључења Петра Симовића, сачувала стечено вођство и дошла до сва три бода.

“Ђаволчићи” су овом победом увећали свој бодовни салдо на 63 бода, а прилику да заокруже ову прилично успешну такмичарску сезону имаће на свом терену наредног викенда против Смедерева 1924.

Попут омладинаца, и кадети су дошли до нових бодова на игралишту крај Ибра против вршњака из Слоге. Екипа тренера Душана Ђорђевића славила је погоцима Вељка Милутиновића и Луке Гачевића, искупивши се за прошлонедељни пораз од Шумадије 1903.

Уочи последњег кола Прве кадетске лиге ФСРЗС, наша екипа је са 54 освојених бодова осигурала трећу позицију на табели.

Баш као и омладинци, и кадети ће у последњем колу бити домаћини одговарајућој селекцији Смедерева 1924.

P