Тим који побеђује се не мења: Дудић продужио сарадњу са Шумадинцима

Фантастични стратег, под чијом су командом “црвени” заузели високо пето место у Моцарт Бет Суперлиги и изборили излазак у Европу, што представља највећи успех у 101 годину дугој историји клуба са “Чика Даче”, продужио је уговор са крагујевачким клубом на још годину дана и предводиће Шумадинце у наредној сезони у којој их ишчекују изазови на чак три фронта. Поред домаћег првенства и Купа Србије, “црвени” ће представљати Србију у квалификацијама за Лигу конференције. Крагујевчани стартују у другој квалификационој рунди, у којој ће имати статус неповлашћене екипе.

Напоменимо и то да стручни штаб остаје непромењен и уз Феђу Дудића чиниће га његови најближи сарадници Аднан Јахић и Мирослав Стакић, за рад са голманима и убудуће ће бити задужен Дејан Јелчић, аналитиком ће се бавити Лазар Савић, док је једино ново име Јасмин Трновац, који ће водити бригу о кондицији играча.

Играчи и чланови стручног штаба су након утакмице са Партизаном и спектакуларне прославе историјског пласмана у Европу на Тргу Радомира Путника добили вољно, а поново ће се окупити 17. јуна, када је планиран почетак летњих припрема.

Само два дана касније, 19. јуна, “црвени” ће сазнати име ривала у другој рунди квалификација за Лигу конфренције. Термини одигравања утакмица у овој фази такмичења су 25. јул и 1. август.

P