Сезона 2009/2010

Због тешке материјалне ситуације, у Српској лиги група Запад ове сезоне такмичила се екипа Шумадија – Раднички 1923. Клуб је своје утакмице играо на стадиону ’Чика Дача’ у црвеним дресовима, са новим грбом. За новог тренера постављен је био Драган Канатларовски, бивши фудбалер Вардара, Црвене звезде и Депортива из Ла Коруње. У тренерској каријери, Канатларовски је водио национални тим Македоније, Беласицу, Куманово, Победу, Вардар и Локомотиву из Пловдива.

На скупштини је прво усвојена одлука о измени имена клуба, а затим је изабран и нови председник Скупштине клуба, бивши голман Радничког Влада Вучковић, док је за потпредседника биран Ненад Васиљевић.

За председника клуба је изабран Драгољуб Лекић, који је био кандидат и за председника Црвене звезде.

Поред Лекића, чланови Управног одбора ове сезоне били су: Ненад Вучковић и Рака Марић (потпредседници), Жарко Павловић, Славен Живић, Саша Радосављевић, Ненад Ђурђевић, Ивица Самаиловић, Горан Брдар, Дража Матић, Живорад Филиповић, Саша Живановић, Тимошенко Стризовић, Небојша Васиљевић и проф. Мића Јовановић.

Изабран је и Надзорни одбор клуба који је бројао три члана и то: Ђорђе Ђелић као председник и Слободан Грубјешић и Предраг Пантић.

P