Раднички заказао седам провера

Фудбалере Радничког очекује седам контралних утакмица до старта нове сезоне у Првој лиги Србије. За разлику од прошлог лета, “црвени” ће у овом припремном периоду на свом терену одиграти само једну утакмицу, док ће преосталих шест одиграти ван Крагујевца.

Серију припремних сусрета изабраници Дејана Николића започињу у суботу, 6. јула, када ће бити гости екипе Јагодина Табане. Четири дана касније, у среду, 10. јула, “црвени” ће гостовати екипи Слоге из Пожеге.

Наредне три контролне утакмице фудбалери Радничког одиграће на Златибору, где ће обавити десетодневне припреме. Тако ће 13. јула “црвени” одмерити снаге са новим суперлигашем Јавор Матисом, за 17. јул је заказан дуел са Металцем, док се за 20. јул још увек тражи расположиви противник.

По повратку са Златибора, изабранике Дејана Николића очекују још две провере. Прва, 24. јула против српсколигаша Колубаре у Ужицу, а потом и генерална проба против чачанског Борца на стадиону “Чика Дача” 27. јула.

Подсећамо, нова сезона у Првој лиги Србије стартује 3. августа, а Раднички 1923 ће у првом колу угостити повратника у прволигашки ранг такмичења, екипу Радничког из Пирота.

P