Омладинци “возе” по плану, порази кадета и пионира

Омладинска селекција нашег клуба наставља да ниже победе у Првој омладинској лиги ФСРЗС. Овога пута изабраници Дејана Јоксимовића славили су у Чачку против домаћег Борца 1926 са 1:0. За разлику од омладинаца, кадети и пионири претрпели су поразе овог викенда.

Ученици Дејана Јоксимовића дошли су до вредних бодова на неугодном гостовању у Чачку. “Ђаволчићи” су пружили добру игру, створили сијасет прилика, а само једну је средином првог полувремена успео да реализује Урош Арсенијевић.

Овим тријумфом наша екипа остала је на деоби првог места на табели са шабачком Мачвом.

Кадетима Радничког гостовање у Чачку неће остати у лепој успомени. Ученици Душана Ђорђевића претрпели су први пораз у сезони и то са убедљивих 0:3. Питање победника овог сусрета било је решено у првом полувремену, када је екипа Борца 1926 постигла три поготка и утрла себи пут ка освајању нових бодова.

Упркос овом поразу, наша екипа је остала на трећој позицији у Првој кадетској лиги ФСРЗС са 16 бодова.

Други узастопни пораз у Шумадијско-рашкој лиги доживели су пионири Радничког, који су овог викенда изгубили бодове на гостовању Кикеру у Краљеву.

Домаћин је славио са минималних 1:0 и издвојио се на челу табеле са четири бода више у односу на наш тим, који се налази на четвртој позицији.

Наредног викенда омладинци и кадети Радничког угостиће вршњаке из градског ривала Шумадије 1903, док пионири дочекују екипу АФ АС Новог Пазара.

P