Омладинци ремизирали са Бродарцем уз голеаду

У можда и најјачој провери у досадашњем делу припрема, наши омладинци су на помоћном терену стадиона “Чика Дача” ремизирали са лидером Омладинске лиге Србије, екипом београдског Бродарца – 3:3 (2:2).

У једној отвореној и изузетно динамичној утакмици, богатој головима, ученици Дејана Јоксимовића су пружили и више него задовољавајући отпор водећој екипи на табели Омладинске лиге Србије, али нажалост нису успели да забележе победу.

Одлично су “ђаволчићи” ушли у утакмицу и головима Симовића и Милојевића већ после осамнаест минута игре стекли предност од два гола. Могли су Крагујевчани врло брзо и до трећег поготка, али је ударац Петровића на самој гол линији зауставио један од играча Бродарца.

А онда су у року од три минута домаћи остали без свега што су стрпљиво градили током првих тридесетак минута утакмице. Најпре је Даничић у 37. минуту смањио на 2:1, да би три минута касније Младеновић поравнао на 2:2, што је уједно био и коначан резултат првог дела утакмице.

Погодак Гвозденовића у 52. минуту вратио је резултатску предност домаћину, али је онда на сцену поново ступио водећи голгетер лиге Вељко Младеновић, који је у 62. минуту искористио несмотреност штопера Радничког 1923 Младена Радосављевића, одузео му лопту и поставио коначних 3:3.

Последњу проверу пред наставак сезоне у Омладинској лиги Србије популарни “ђаволчићи” имаће у недељу од 10.30 часова против екипе Младости из Лучана.

РАДНИЧКИ 1923 – БРОДАРАЦ 3:3 (2:2)

КРАГУЈЕВАЦ
Помоћни терен стадиона „Чика Дача“.
Играно без присуства публике.

Судија: Марко Дачовић (Крагујевац).
Стрелци: Симовић у 13, Милојевић у 18. и Гвозденовић у 52. минуту за Раднички 1923, а Даничић у 37. Младеновић у 40 и 62. минуту за Бродарац.

РАДНИЧКИ 1923: Жунић, Новичић, Лакићевић, М. Радосављевић, Максимовић, Гвозденовић, Миловановић, Милојевић, Петровић, Ђорђевић, Симовић. Играли су још: Спасојевић, Павловић, Милошевић, Н. Радосављевић, Томовић, Пантовић, Драмићанин, Шурлан, Јовановић.

БРОДАРАЦ: Томаш, Луковић, Маринковић, Пајић, Пражић, Лада, Мајсторовић, Миладиновић, Младеновић, Даничић, Табаковић. Играли су још: Марић, Рак, Стојановић, Радивојевић, Петковић, Петровић, Хити, Рашљанин, Марковић.

P