Николићу и Милисављевићу поверење и у наредној сезони

Дејан Николић предводиће екипу Радничког 1923 и у наредној такмичарској сезони. 50-годишњи Лучанац продужио је сарадњу са крагујевачким клубом на још годину дана, а то исто је учинио и његов први сарадник Дарко Милисављевић.

Николић је на “Чика Дачу” стигао у новембру прошле године и успео je да екипу Радничког доведе до финала прволигашког баража.

Пре Радничког, Николић је обављао функцију шефа стручног штаба у Слоги из Бајине Баште, лучанској Младости, Мачви из Шапца, Будућности Крушик из Ваљева и Колубари из Лазаревца.

Дарко Милисављевић је претходну сезону започео као први асистент Дарка Тешовића, а исту функцију наставио је да обавља и у стручном штабу Дејана Николића. Милисављевић је један краћи период у прошлој сезони самостално водио први тим и то прилично успешно. На четири утакмице у улози првог тренера екипе, Милисављевић је забележио три победе и један реми.

Иначе, Дарко Милисављевић је у Радничком још од 2009. године. Обављао је функције тренера млађих категорија, директора омладинске школе и био део стручног штаба првог тима у више наврата. У периоду од 2010. године био је селектор за млађе категорије Града Крагујевца и инструктор ФСС-а, а од 2015. године и помоћни тренер репрезентације Србије до 16 година старости.