Јоксимовић после пораза од Партизана: Казна за смушеност на почетку другог полувремена

Нису фудбалери Радничког 1923 успели да остану непоражени на свом другом узастопном гостовању у Хумској овог пролећа, али су и поред тога још једном “показали зубе” прошлогодишњем вицешампиону Србије. Добро су се Шумадинци држали у првих 45 минута утакмице, успели у експресном року да анулирају резултатски заостатак, али су почетком другог полувремена подлегли притиску домаћина и примили гол после прекида који их је одвео у пораз.

Стратег крагујевачког суперлигаша Дејан Јоксимовић истиче да је без обзира на коначан исход утакмице у Хумској генерално задовољан издањем своје екипе, која је и овога пута успела да пружи значајан отпор “црно-белима”.

– Изузев тог периода игре на самом почетку другог полувремена када смо деловали прилично смушено, што је противник искористио да дође до победоносног поготка, немам много тога да замерим мојим играчима. Мислим да смо пружили још једну прилично квалитетну партију и да смо и овога пута успели да намучимо екипу Партизана. Нажалост, баш као на претходној утакмици против ТСЦ-а поново смо примили јефтин гол после прекида и то је нешто што ћемо морати да коригујемо у наредном периоду. Преостаје нам да се што боље припремимо за наредну утакмицу против Црвене звезде, последњу на нашем стадиону у овој сезони, у којој ћемо покушати да поновим игру из данашњег сусрета, уз надајмо се позитивнији резултат на крају – поручио је Јоксимовић у свом осврту на дуел са “црно-белима”

Милутин Видосављевић, момак чији је ефектан погодак донео “црвенима” бод на претходном гостовању у Хумској крајем фебруара, такође сматра да је његов тим и овога пута достојно испарирао једној од најквалитетнијих екипа у домаћем првенству.

– Мислим да смо, баш као и у већини претходних утакмица ове сезоне, и овога пута пружили једну добру и квалитетну партију. Мада овога пута нисмо успели да дођемо до позитивног резултата, сматрам да смо још једном показали да смо у стању да се успешно супротставимо свакој екипи у Супер лиги – нагласио је најбољи стрелац Крагујевчана ове сезоне.

P