У четвртак, 29. августа играју се утакмице ванредног, 4. кола у лигама млађих категорија на територији ФСРЗС. Обе наше селекције, омладинска и кадетска, очекује гостовање у Смедереву, где ће одмерити снаге са вршњацима из истоименог клуба.

Први ће на терен кадети, који ће у не баш згодном термину од 14 часова и 30 минута изаћи “на црту” Смедеревцима.

Екипа тренера Душана Ђорђевића паузирала је претходног викенда, па силно мотивисана и одморна одлази на гостовање једном од најслабијих тимова у лиги. Наиме, Смедеревци се после прва три кола налазе приковани за дно табеле, без освојеног бода, уз катастрофалну гол разлику од 0:21.

Наша екипа, пак, сезону је започела убедљивим тријумфом над Слогом из Пожеге (7:0), на шта се надовезала победа на гостовању краљевачком Аполону (3:2). Ово је идеална прилика да пулени Душана Ђорђевића забележе и трећу “рецку” и задрже место у врху табеле.

За 17 часова предвиђен је сусрет омладинских селекција Радничког 1923 и Смедерева.

Ученици Дејана Јоксимовића започели су нову сезону сезону у Првој омладинској лиги Србије у складу са очекивањима. Уписане су три лагане и убедљиве победе, чиме су наговештене озбиљне амбције “ђаволчића” у наставку сезоне.

Оно што посебно радује, то је чињеница да одбрана Радничког 1923 није капитулирила у протекла три кола, а да то остане тако, “црвени” ће се потрудити на предстојећем гостовању у Смедереву, против екипе која је у претходне три утакмице успела да освоји само један бод.

Поред тренутне форме, и традиција је на страни наших момака, што нам даје за право да очекујемо продужетак победничког низа.

P