Фудбалери Радничког отпутовали на Златибор

Фудбалери Радничког 1923 данас су отпутовали на Златибор, где ће обавити други део припрема за нову такмичарску сезону. За десет дана боравка на српској планинској лепотици, екипа тренера Николића одиграће три пробне утакмице, прву већ сутра против Јавора из Ивањице.

После успешно одрађеног првог дела припрема, наш тим на Златибору очекује базични део припрема. Акценат ће бити на тактичко-техничким елемeнтима игре и уигравању свих линија тима, како би се спремно дочекао 3. август и старт нове сезоне у Првој лиги Србије.

Тренер Дејан Николић одлучио се да пут Златибора поведе укупно 22 фудбалера. На списку путника нашли су се голмани Лазар Раичевић и Владимир Савић, затим “староседеоци” Александар Поповић, Урош Алексијевић, Огњен Илић, Ђорђе Максимовић, Стеван Ковачевић, Немања Здравковић, Томислав Тодоровић, Лазар Петровић, Стефан Грбовић, Александар Варјачић, Жељко Жерађанин и Никола Рађен, новајлије Миодраг Миленковић, Владимир Ћировић, Велимир Поповић и Стефан Филиповић, као и тројица омладинаца Филип Миликић, Вељко Цветковић и Петар Симовић.

У експедицији крагујевачког клуба су још и помоћни тренер Дарко Милисављевић и тренер голмана Дејан Јелчић, кондициони тренер Александар Ћурчић, физиотерапеут Слободан Стевовић и економ Владимир Вуковић.

Наша екипа боравиће на Златибору десет дана и за то време одиграће три контролне утакмице. Први ривал, већ у суботу, биће повратник у Супер лигу Србије Јавор Матис, за среду, 17. јул, предвиђен је дуел са Металцем из Горњег Милановца, док се још увек тражи ривал за трећу проверу, 20. јула.

По повратку са Златибора фудбалери Радничког 1923 одиграће још две припремне утакмице, против Колубаре у Лазаревцу и чачанског Борца на “Чика Дачи”.

P