Дудић: Играчи Младости показали већу жељу за победом

Шеф струке Крагујевчана Феђа Дудић након утакмице је изјавио да је победа Лучанаца апсолутно заслужена и да је последица већег вољног момента и жеље за победом.

– Нисмо се надали овоме, иако смо знали да је јако тешко играти овде у Лучанима. Упозоравали смо играче да ће бити јако тешко вратити се у утакмицу уколико Младост прва поведе. Нажалост, то се и догодило. Након коректног отварања утакмице са наше стране, примили смо гол после једне дуге лопте и лоше комуникације нашег голмана и штопера, након чега је све отишло у неком погрешном смеру. Почели смо да срљамо и остављамо екипи Младости доста простора за контранападе. Управо смо из једне такве ситуације примили други гол, после чега је практично било све готово, иако сам се ја до краја надао да ћемо постићи тај један гол који би нас вратио у утакмицу, што се није догодило. Честитке екипи Младости на заслуженој победи. Показали су већу вољу и жељу за победом од нас. Немамо времена за очајавање, већ у недељу је нова утакмица у којој ћемо покушати да поправимо утисак – прокоментарисао је Дудић.

Стратег домаће екипе Томислав Сивић најпре је честитао свом колеги Дудићу на сјајним резултатима које постиже са крагујевачким тимом, а затим је изнео и своје виђење данашње утакмице.

– Знали смо да ће кад-тад морати да дође до пада у игри Радничког. Спортски је било надати се да ће то бити управо против нас. Мислим да смо данас одлично поставили утакмицу и да смо максимално користили тај међупростор између наших везних играча и задње линије Радничког за сјајне контре. То нам је на крају и донело жељени резултат. Честитао бих мојим момцима на одличној игри и победи. Тачно је да имамо нешто старију екипу, али су то све одлични играчи и сјајне личности, што су уосталом показали и данас. Надам се да ћемо у плеј-офу имати прилику да одиграмо још једну добру утакмицу са екипом Радничког – констатовао је Сивић.

P