“Ђаволчићи” архивирали Чачане, пионири бројали до тринаест

Наша омладинска селекција уписала је и трећу победу у Првој омладинској лиги ФСРЗС, пошто је на свом терену данас савладала чачанску Слободу са 3:0. Ипак, викенд је обележила више него убедљива победа пионира, који су у градском дербију на Бубњу декласирали вршњаке из Шумадије 1903 са 13:0.

“Ђаволчићи” су до трећег узастопног тријумфа дошли стрпљивом игром против ривала који је у Крагујевац дошао са намером да се брани. Дефанзивни блок гостију из Чачка пробио је Вељко Цветковић у 26. минуту, да би почетком другог полувремена Александар Ђорђевић са два своја поготка трасирао пут ка победи нашем тиму.

После три одиграна кола екипа тренера Дејана Јоксимовића налази се у врху табеле са максималних девет бодова, колико су сакупили и Мачва и Јавор Матис.

Фантастичну игру пружила је наша пионирска селекција, која је у градском дербију декласирала градског ривала Шумадију 1903 на Бубњу са чак 13:0. У голгетерској рапсодији младих “ђаволчића” предњачили су Урош Сремчевић са четири и Јован Арсенијевић са три поготка, а у листу стрелаца уписали су се још и Влајковић, Ракићевић, Милојковић, Танасијевић, Радуловић и Терзић.

Занимљиво је напоменути да су пионири Радничког 1923 у прва три кола постигли укупно 22 гола, а нису примили нити један, тако да сигурно држе челно место на табели Шумадијско-рашке лиге.

Овог викенда одмарали су кадети, пошто су у трећем колу Прве кадетске лиге ФСРЗС били слободни.

Такмичење у све три лиге на територији ФСРЗС наставља се средином наредне седмице. Омладинци и кадети у среду гостују Смедереву 1924, док ће пионири бити слободни у четвртом колу, будући да је Мокра Гора у међувремену одустала од даљег такмичења.

P