Дејан Јоксимовић на челу стручног штаба крагујевачког прволигаша

Након окончања сарадње са Александром Линтом, руководство Фудбалског клуба Раднички 1923 донело је одлуку да бригу о првом тиму повери тренеру омладинске селекције Дејану Јоксимовићу, који ће предводити “црвене” до краја ове такмичарске сезоне.

Као рођени Крагујевчанин и човек који већ дужи низ година брине о млађим селекцијама клуба са “Чика Даче”, Јоксимовић је неко ко врло добро осећа Раднички 1923 као клуб и свестан је његовог значаја за град Крагујевац. Због тога је решен да уложи све своје тренерско знање и труд, како би Раднички 1923 вратио на прави пут и устремио ка га коначном циљу, а то је Супер лига Србије.

Јоксимовићу на руку иде то што познаје већину играчког кадра. Са многим играчима је имао прилику да сарађује у млађим категоријама крагујевачког прволигаша и сигурно је неко ко од њих може да извуче максимум.

С обзиром да су клубу у овом тренутку потребни људи попут Јоксимовића, који доживљавају Раднички 1923 као светињу и своју другу кућу, одлучено је да се стручном штабу прикључе Душан Николић, један од најперспективнијих крагујевачких тренера млађе генерације, и кондициони тренер Александар Ћурчић, који се враћа у клуб након краће епизоде у иностранству, док ће се о чуварима мреже и надаље бринути Душан Јанковић.

Своју премијеру у улози првог тренера Радничког 1923 Дејан Јоксимовић имаће већ у суботу на “Чика Дачи”, у сусрету са чачанским Борцем.

P