Стефан АРСЕНИЈЕВИЋ

ВЕЗНИ РЕД

27

Датум рођења: 29.06.1995.
Место рођења: Смедерево
Држављанство: српско
Висина: 187 цм
Тежина: 74 кг
Брачно стање: неожењен
Хоби: /

.

Претходни клубови:

  • 2014 – ФК Смедерево У19
  • 2015 – ФК Победа Белошевац
  • 2016 – ФК Смедерево
  • 2017 – ФК Михајловац
  • 2018 – Шумадија 1903
  • 2018 – ФК Смедерево