Омладинци и кадети гостују у Шапцу

Утакмицама 16. кола, овог викенда стартује пролећни део сезоне у Омладинској и Кадетској лиги Фудбалског савеза региона Западне Србије. Наши омладинци и кадети путују у Шабац, где их у недељу, 10. марта очекују дуели са вршњацима Мачве.

Наша омладинска селекција, која је током зимске паузе појачана са три нова фудбалера, одлази пут Шапца са јасном мисијом да освоји сва три бода. То наравно неће бити лак задатак, али у нашој екипи оптимизам темеље на добро одрађеним припремама и великој жељи играча да успешно започну пролећну трку за бодове.

У првом делу сезоне Мачвани су успели да остану непоражени у Крагујевцу (1:1), што довољно говори о њиховом квалитету. Ипак, наши момци су спремни да се супротставе домаћину на најбољи могући начин и дођу до важних бодова у трци за прво место са лучанском Младошћу.

Почетак утакмице је предвиђен за 13 часова и 30 минута.

Попут омладинаца, и кадете очекује дуел вршњацима Мачве на старту пролећа. Изабраници Душана Ђорђевића тренутно се налазе на четвртој позицији, док су Шапчани боље пласирани и заузимају друго место са седам бодова више у односу на Крагујевчане.

Ипак, како су наши кадети у првом делу сезоне били бољи од Мачвана минималцем (1:0), јасно је да имају чему да се надају и на недељном гостовању. Ученици Душана Ђорђевића су током зимских припрема имали неколико озбиљних провера против јаких ривала, у којима су оставили прилично добар утисак и показали да спремно дочекују наставак сезоне.

Утакмица између кадета Радничког 1923 и Мачве на програму је од 11 часова.

P