Миле ВУЈАСИН

ВЕЗНИ РЕД

11

Датум рођења: 10.10.1993.
Место рођења: Глина (Хрватска)
Држављанство: српско
Висина: 178 цм
Тежина: 77 кг
Брачно стање: неожењен
Хоби: пецање

.

Претходни клубови:

  • ФК Инђија