Стефан ГРБОВИЋ

ВЕЗНИ РЕД

6

Датум рођења: 27.05.1995.
Место рођења: Крагујевац
Држављанство: српско
Висина: 179 цм
Тежина: 75 кг
Брачно стање: неожењен
Хоби: /

.

Претходни клубови:

  • ФК Телеоптик
  • НК Брда Доброво
  • ФК Златибор (Чајетина)